Logo Noordam

Over ons

Bij Noordam bieden we een breed scala aan brandbluswatervoorzieningen, waaronder brandputten, brandkranen en open water. We installeren deze voorzieningen door heel Nederland en bieden tevens tijdelijke bluswateroplossingen voor verhuur. Ons assortiment omvat diverse pompen en installaties voor al uw watertransportbehoeften.

Naast verhuur van tijdelijke bluswaterpompinstallaties, hebben we uitgebreide ervaring met de plaatsing en het onderhoud van brandblusvoorzieningen. Denk hierbij aan structureel onderhoud voor bluswatervoorzieningen in tunnels, bedrijventerreinen, havens, boerderijen en afgelegen panden.

Partner voor Bluswater Oplossingen

Bij Noordam begrijpen we hoe belangrijk het is om snel te kunnen ingrijpen als er brand uitbreekt. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het realiseren van bluswatervoorzieningen. Of het nu gaat om woonhuizen, flats, bedrijfspanden, bedrijventerreinen of bedrijfsverzamelgebouwen, wij zorgen voor een passende oplossing. 

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we elke situatie de baas. Elke klus wordt vakkundig afgewerkt en ziet er bij verlaten van het terrein nog netter uit dan het was. Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: