Logo Noordam
Home | Projecten | Vervanging bovengrondse brandkraan in Den Haag

Vervanging bovengrondse brandkraan in Den Haag

Met circa 20 jaar ervaring is Noordam blus-en grondwatertechniek uw vertrouwde partner voor het plaatsen van bluswatervoorzieningen. Of u nu een woonhuis, flat, bedrijfspand of bedrijventerrein heeft, wij zorgen ervoor dat u snel kunt reageren in geval van brand. Onze expertise omvat het installeren van brandputten en brandkranen.

Maatwerk bluswateroplossingen 

Bij Noordam kunt u rekenen op een bluswatervoorziening op maat. Onze aanbevelingen voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Denk hierbij aan (droge) blusleidingen, brandputten en brandkranen. We zorgen ervoor dat onze oplossingen aansluiten bij de omvang, inrichting en het gebruik van uw pand, ongeacht of het een particulier huis, een bedrijf, of een vereniging betreft.

Bluswatervoorziening: Onze werkwijze

Onze aanpak begint bij Noordam met een grondige analyse van uw locatie. We brengen de omgeving nauwkeurig in kaart en onze specialisten stellen een plan op om te garanderen dat elk deel van uw terrein is voorzien van de juiste bluswateroplossingen. U krijgt uitgebreide uitleg, zodat u precies weet wat er moet gebeuren als er brand uitbreekt. Met Noordam bent u goed voorbereid op elke noodsituatie, zodat u met een gerust hart de veiligheid van uw pand kunt waarborgen.

Vervanging bovengrondse brandkraan in Den Haag

Contact