Logo Noordam

Verhuur

Heeft u een tijdelijke bluswateroplossing nodig om aan de bluswatereisen te voldoen? Onze flexibele bluswatervoorziening is de ideale oplossing. Met jarenlange ervaring in onder andere de industrie, scheepsbouw en andere sectoren, bieden wij een breed scala aan verhuuropties voor tijdelijke bluswaterinstallaties.

Onze verhuurdiensten omvatten blusslangen, straalpijpen en motorpompen die ingezet kunnen worden voor evenementen, tijdelijke bedrijfsactiviteiten, of elke andere situatie waar een betrouwbare bluswatervoorziening nodig is. Of het nu gaat om een scheepsbouwproject waar de brandmeldinstallatie nog niet klaar is, of een evenement waarbij extra bluscapaciteit vereist is, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Waarom kiezen voor onze verhuurdienst? Wij begrijpen dat tijd en efficiëntie cruciaal zijn. Daarom zorgen wij voor een snelle en betrouwbare levering, installatie en ondersteuning. Met onze flexibele huurperiodes en deskundige service bent u verzekerd van een oplossing die aan uw behoeften voldoet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? 

Sinds 2006 uw betrouwbare partner in grond- en bluswatertechniek

Met meer dan 18 jaar ervaring zijn we elke situatie de baas. Elke klus wordt vakkundig afgewerkt en ziet er bij verlaten van het terrein nog netter uit dan het was. Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Verhuur tijdelijke bluswaterinstallaties

Voor evenementen, noodvoorzieningen en overbruggings oplossingen kunnen wij een breed scala aan blusmiddelen en tijdelijke bluswater systemen op huurbasis aanbieden, zo kunt u voor korte of lange termijn zeker zijn van een goede beschikbaarheid van bluswater.

Indien gewenst kunnen wij ook instructie bieden over de geleverde oplossingen.

Noordam sinds..

We boren en plaatsen al jarenlang
met veel plezier

Brandputten geboord
0
BRANDKRANEN IN BEHEER
0
KLANTEN BEDIEND
0